Bestil tid på

62 22 30 01

Eller Online

Slide background

Velkommen til

Wichmann Optik Svendborg

Slide background

Velkommen til

Wichmann Optik Svendborg

Slide background

Velkommen til

Wichmann Optik Svendborg

Slide background

Velkommen til

Wichmann Optik Svendborg

Wichmann Optik

En Optiker med mange års erfaring

Vores baggrund

Wichmann Optik bygger på mere end30 års konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi betjent en lang række gode og tilfredse kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig 'unge' og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed. Vi har valgt, ikke at angive priser på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af brillens type, størrelse og kompleksibilitet.

Ønsker du at bestille tid, er du meget velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor eller under "Kontakt". Vi står klar til at hjælpe dig. Du er også velkommen til at kigge forbi vores butik på Kattesundet 4 i Svendborg.

Mission & Vision

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i briller i alle slags. Vores primære ekspertiseområder ligger i briller, solbriller, glas og kontaktlinser. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde de helt rigtige løsninger, som lever op til hver enkelt kundes forventninger og behov.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser der lever op til vores kunders forventninger.

Du finder os på Kattesundet 4, 5700 Svendborg